AMD Wraith Max COOLER, Aerocool streak kasaya uygun mu?

Klncfrkn

Decapat
Katılım
2 Mart 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, öncelikle AMD Ryzen 5 3600 işlemcim MSI B450M PRO Max anakartım ve Aerocool streak kasam var işlemcim stok içerisinden çıkan fan kullanıyorum fakat sıcaklık değerleri yüksek mesela Witcher 3 de 80 dereceleri görüyorum. Ben de AMD Wraith Max COOLER olan kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum fakat anakartıma ya da kasama büyüklük olarak uyar mı bilemiyorum onu sormak istemiştim çünkü RAM'lerim CPU soğutucusuna yakınlar o yüzden engeller mi kule tipi soğutucusunu ya da sıcaklık değeri normal mi bilemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
142mm soğutucu desteği var kasanızın. Kule tipi soğutucuları unutun derim. Wraith Max veya Prism alınabilir fakat fiyatı nedir? Ben o soğutucuya 200TL'den fazla vermezdim.
 
Peki önerebiceğiniz soğutucu ya da yapabileceğim başka bir şey var mı?

Aslında soğutucu almak yerine UV yapmayı denediniz mi?
 
Aslında soğutucu almak yerine UV yapmayı denediniz mi?
Aslında undervolt olayını araştırdım fakat biraz hassasım bu konularda sistemi 7 ay önce topladım ve topladığım haliyle kullanıyorum açıkçası çokta anladığım işlerde değil o yüzden işlemciyi bozmaktan korkuyorum hani dedim onun yerine soğtucumu değiştireyim kafam rahat olsun diye.
 
Aslında undervolt olayını araştırdım fakat biraz hassasım bu konularda sistemi 7 ay önce topladım ve topladığım haliyle kullanıyorum açıkçası çok da anladığım işlerde değil o yüzden işlemciyi bozmaktan korkuyorum hani dedim onun yerine soğtucumu değiştireyim kafam rahat olsun diye.

Hocam işlemciyi bozmak mı? Oyuncak mı bu :D. En kötü eğer bir şey yapıp eski haline döndüremiyorsanız BIOS sıfırlarsınız. Bence deneyin.
 
Hocam işlemciyi bozmak mı? Oyuncak mı bu :D. En kötü eğer bir şey yapıp eski haline döndüremiyorsanız BIOS sıfırlarsınız. Bence deneyin.
Tamam deneyeceğim artık yapcağım bişey yok😀 ama şu wraith prism ya da max kasama uygun mu onuda söylerseniz çok mutlu olurum çok teşekkürler bu arada yardımlarınız için
 

Yeni konular

Geri
Yukarı