AMD X4 950 ve GT 1030 sistem toplama

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Ekran kartı olarak GT 1030 kullanacağım bir sistem toplamak istiyorum.
Kasa, monitor, harddisk vs. problem değil bunların bazıları mevcut bazılarını da kolayca temin edebilirim.

Sizden ricam sistem nasıl olmuş, bir sıkıntısı ya da yanlış olan bir durum var mı bunu öğrenmek istiyorum. Bir de bu sistem için ne kadarlık bir PSU kullanmam gerekiyor?

İşlemci olarak çok yüksek bişey seçmek istemedim, eğer anakarta uyumlu ise şu an için bana gayet yeterli olacaktır. Aslında daha düşük bir anakart seçmiştim ama OC için belki ilerde sistemi geliştirmek isteme olasılığıma karşılık bunu tercih ettim. Halihazırda Macbook Pro Retina kullanıcısıyım. Tüm işlerimi oradan hallediyorum bu makineyi sadece "Fortnite" oynamak için kullanmayı düşünüyorum ama belki başka oyunlara da sararım. Sistem çoğu oyunu kaldırır diye düşünüyorum. Bütçe olarak kafamda bir şey de yok ama ortalama bu ayarda bir sistem toplamak istiyorum.

Bu arada çok anladığım bir konu değil, kendimce bir sistem toplamaya çalıştım. Bir mantıksızlık varsa affola, şimdiden okuyan okumayan, yorum atan atmayan herkese teşekkürler. Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir 2018 diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…