AMD yazılımı "Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti." Hatası

MrMrt

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
ASUS Dual Radeon RX 6600 8GB
Anakart
ASUS PRIME B450M-A II
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
1668440126657.png

AMD yazılımı "Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası veriyor. Gördüm ki bu hatayı fazlaca insan alıyormuş. Bu hatanın çözümü için siteden bulunan konuları da inceledim ama net bir sonuç göremedim. Bu hatanın çözümü için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1572418

AMD yazılımı "sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası veriyor. Gördüm ki bu hatayı fazlaca insan alıyormuş. Bu hatanın çözümü için siteden bulunan konuları da inceledim ama net bir sonuç göremedim. Bu hatanın çözümü için ne yapabilirim?

Bu tam bir sorun değil mesela ekran gidip geldiğinde veya AMD de bir şey çöktüğünde filan geliyor şahsen ben çok takmıyorum çünkü çok sorun etceniz bir şey değil arada geliyor size hep geliyorsa tabii bir sorun ama büyük ihtimal arada geliyordur.

Bu tam bir sorun değil mesela ekran gidip geldiğinde veya AMD de bir şey çöktüğünde filan geliyor şahsen ben çok takmıyorum çünkü çok sorun etceniz bir şey değil arada geliyor size hep geliyorsa tabii bir sorun ama büyük ihtimal arada geliyordur.
Oyun oynarken oyundan atıyor. Bilgisayarı alalı 2 gün oldu, iki gündür bu hatayı alıyorum. Sistemi İtopya'dan almıştım. Sizce İtopya'nın servisine vermek mantıklı mı?

Oyun oynarken oyundan atıyor. Bilgisayarı alalı 2 gün oldu, iki gündür bu hatayı alıyorum. Sistemi İtopya'dan almıştım. Sizce İtopya'nın servisine vermek mantıklı mı?

Hmmm öyle ise İtopya servise verin çünkü bu uyarı çok genel bir uyarı neye hata verdiğini tam anlayamazsınız. OC yaptıysanız o da sebep olabilir.

AMD software da bu aralar sıkıntı var hocam. Büyük ihtimalle ondan dolayı kaynaklanıyor bu tarz hatalar bende de oluyor bu aralar. Yeni driver bekleyin zaten forumda software ile ilgili konu açanlarda epeyce var.

Eki Görüntüle 1572418

AMD yazılımı "sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası veriyor. Gördüm ki bu hatayı fazlaca insan alıyormuş. Bu hatanın çözümü için siteden bulunan konuları da inceledim ama net bir sonuç göremedim. Bu hatanın çözümü için ne yapabilirim?

Sorunu düzeltebildiniz mi? Aynı ekran kartı ile bu sorunu yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı