Aygıt yöneticisinde bu bileşenleri görebiliyor musun? Ünlemli bir şekilde veya "sistem aygıtları" altında?
Kontrol ettim ünlem işareti gözükmüyor.
Aygıt yöneticisinde bu bileşenleri görebiliyor musun? Ünlemli bir şekilde veya "sistem aygıtları" altında?
Aşağıdaki konuya bakar mısın? Bununla ilgili çözüm önerileri belirtilmiş.
AMD Chipset Driver kurulum hatası çözümü
Arkadaşlar AMD Chipset sürücülerinin kurulumu sırasında %0'da takılma vb. sorunlar yaşayanlar için çözüm olması adına üç adımdan oluşan yöntemi paylaşıyorum. Umarım işinizi görür. 1. ADIM AMD Chipset sürücülerini yüklerken yükleme sihirbazının C:\AMD\ klasörü üzerine atmış olduğu dosyaları...www.technopat.net
Microsoft'un aracını indir.
Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support
The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs.support.microsoft.com
Daha sonra chipset sürücüsüne ait tüm bileşenleri tek tek sırayla kaldır. Bunlar AMD gpıo2, PSP, SMBus, PCI, balanced driver, promontory gpıo olması lazım. Bunları tek tek kaldır Microsoft'un yazılımıyla. Daha sonrasında AMD chipset kurulum dosyasını tekrardan çalıştırarak kurulum yapmayı dene.
Merhaba AMD chipset sürücülerini güncellemek istediğimde bu hatayı alıyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 kullanıp bilgilendirin.
Deniyorum.
Sonuç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.