krkssemre Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 221 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 3070Tİ CPU: RYZEN 5 5600X RAM: Corsair Vengeance 16 GB A520MK V2 Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar fanın altına takılan turuncu plastik oluyor. Yükseltmek için takarken 2 tanesini kırdım. Bunlar nerede satılıyor? Aradım hiçbir yerde bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2025
Arkadaşlar fanın altına takılan turuncu plastik oluyor. Yükseltmek için takarken 2 tanesini kırdım. Bunlar nerede satılıyor? Aradım hiçbir yerde bulamadım.
Javierp Picopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 İstanbul’da yaşıyorsanız bendekileri vereyim Artı 0 Eksi
import antigravity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #3 Fotoğraf var mi? Artı 0 Eksi
KS KS krkssemre Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 221 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 3070Tİ CPU: RYZEN 5 5600X RAM: Corsair Vengeance 16 GB A520MK V2 Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #4 import antigravity dedi: Fotoğraf var mi? Genişletmek için tıkla... şundan krkssemre dedi: şundan Genişletmek için tıkla... hafif bastırmamla 2 side çatladı böyle montaj yaptım sıkıntı çıkarmıyor sanırım ama değiştirmek istiyorum Dosya Ekleri unknown_2025.08.01-13.26.png 4,1 MB · Görüntüleme: 16 Artı 0 Eksi
import antigravity dedi: Fotoğraf var mi? Genişletmek için tıkla... şundan krkssemre dedi: şundan Genişletmek için tıkla... hafif bastırmamla 2 side çatladı böyle montaj yaptım sıkıntı çıkarmıyor sanırım ama değiştirmek istiyorum
import antigravity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #5 krkssemre dedi: Şundan Hafif bastırmamla 2 side çatladı böyle montaj yaptım sıkıntı çıkarmıyor sanırım ama değiştirmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Cok da matrak bir şey degilmis ya, pul al ust uste koyarak ayarla. Artı 0 Eksi
krkssemre dedi: Şundan Hafif bastırmamla 2 side çatladı böyle montaj yaptım sıkıntı çıkarmıyor sanırım ama değiştirmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Cok da matrak bir şey degilmis ya, pul al ust uste koyarak ayarla.
KS KS krkssemre Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 221 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 3070Tİ CPU: RYZEN 5 5600X RAM: Corsair Vengeance 16 GB A520MK V2 Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #6 import antigravity dedi: Cok da matrak bir şey degilmis ya, pul al ust uste koyarak ayarla. Genişletmek için tıkla... Zeten bir sorun çıkarmıyor sanırım sadece çatladı vidaları sonuna kadar sıktım tek numarası vidanın kaymasını engellemek. Artı 0 Eksi
import antigravity dedi: Cok da matrak bir şey degilmis ya, pul al ust uste koyarak ayarla. Genişletmek için tıkla... Zeten bir sorun çıkarmıyor sanırım sadece çatladı vidaları sonuna kadar sıktım tek numarası vidanın kaymasını engellemek.