Wielsek Kilopat Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #1 İnternetten araştırdığım kadarıyla, RX 5700 ve 5700 XT kartlarına da Ray Tracing desteği gelecekmiş, hangi oyunları destekleyecek peki? Son düzenleme: 19 Şubat 2020
İnternetten araştırdığım kadarıyla, RX 5700 ve 5700 XT kartlarına da Ray Tracing desteği gelecekmiş, hangi oyunları destekleyecek peki?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.791 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 19 Şubat 2020 #2 Yeni çıkacak AMD ekran kartları destekleyecek diye biliyorum. Yazılımsal RT pek performanslı değil. Ayrıca RT çekirdekleri de şart.
Yeni çıkacak AMD ekran kartları destekleyecek diye biliyorum. Yazılımsal RT pek performanslı değil. Ayrıca RT çekirdekleri de şart.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 19 Şubat 2020 #3 Ray traycing bir yazılım teknolojisi değil mi? Bundan dolayıda nvidianın rtx teknolojisinin desteklediği bütün oyunlarda buna girmez mi?
Ray traycing bir yazılım teknolojisi değil mi? Bundan dolayıda nvidianın rtx teknolojisinin desteklediği bütün oyunlarda buna girmez mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.056 Makaleler 26 Çözümler 519 19 Şubat 2020 #4 Motionles lN White dedi: Yeni çıkacak AMD ekran kartları destekleyecek diye biliyorum. Yazılımsal RT pek performanslı değil. Ayrıca RT çekirdekleri de şart. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olacaksa AMD gibi sorunsuz yazılım çıkartan firma kesin tökezler.
Motionles lN White dedi: Yeni çıkacak AMD ekran kartları destekleyecek diye biliyorum. Yazılımsal RT pek performanslı değil. Ayrıca RT çekirdekleri de şart. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olacaksa AMD gibi sorunsuz yazılım çıkartan firma kesin tökezler.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 19 Şubat 2020 #5 Allah aşkına el atmasınlar onların da ayrıca zibilyon tane hatası ile uğraşmasın millet. Yapacağız çözeceğiz diyorlar ama daha çok söyler bunlar.
Allah aşkına el atmasınlar onların da ayrıca zibilyon tane hatası ile uğraşmasın millet. Yapacağız çözeceğiz diyorlar ama daha çok söyler bunlar.