AMD'deki görüntü keskinleştirmeye benzer bir özellik NVIDIA'da var mı?

Musty16

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD kullanırlen goruntü keskınleştirme diye bir ozellik vardı ve eğer %100 yaparsam net bir şekilde fark edilebilecek bir düzeyde goruntu net oluyordu. Bugün NVIDIA gectım fakat oyunlarda görüntü bulanık daha doğrusu görüntü kalitesi falan çöp. NVIDIA programında bulamadım. Var mı böyle bir özellik? Varsa nereden ayarlayabılırım?

Nvidia denetim masasında 3D ayarları sekmesinde olması lazım. Program ayarlarından oyunu seçerek alttaki ayarlardan bulabilirsin. Her oyuna ayrı ayrı ayar yapmanı tavsiye ederim. Komple ayarları değiştirme yani.

Nvidia denetim masasında 3D ayarları sekmesinde olması lazım. Program ayarlarından oyunu seçerek alttaki ayarlardan bulabilirsin. Her oyuna ayrı ayrı ayar yapmanı tavsiye ederim. Komple ayarları değiştirme yani.
Hocam görüntü ölçeklendirme mi bu dediğim buldum ama emin değilüm

Evet hocam. Kusura bakma hemen yazamadım. Tabii ki aynı verimi alamama durumu da var. Deneyerek görürsün zaten.

Bu arada varsa GeForce Experience ayarlarından daha kolay ayarlanabiliyormuş.

Konuyu açan görüntü keskinleştirme özelliğinden bahsetmiş. Image Scaling değil.
Hocam tamam, Image Scaling açınca en son altında keskinlik vardı. Onu değiştirerek oluyordu bende, çok açtığım için Minecraft Java'da yazılar bozuluyordu hatta.

Dediğiniz şey nvdia üzerinden mi
Evet ama işe yarayacağından emin değilim, en son oluyordu. 3D Ayarları'nın en üstünde Görüntü Ölçeklendirme gibi bir şey vardır. Onu açın, ardından keskinliği arttırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…