"amdkmdap görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu" hatası

TankerNejla

Hectopat
Herhangi yüksek grafikli bir oyunu oynarken siyah ekranla karşılaşıyorum ve oyun kapanıyor. Güvenlik ve Bakım'dan arşivlenmiş hatalara ve olay görüntüleyicisine baktım. Olay görüntüleyicisinde "amdkmdap görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu." bu hatayı gördüm. Güvenlik ve Bakım'da ise bu minidump dosyasını buldum:
WATCHDOG-20190822-1653

Ekran kartında OC yok.
RX 590 NIRTO+
Radeon 19.7.5

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısa süre önce bende de buna benzer bir sorun olmuştu. Laptopu tamirciye götürdüğümde ekran kartından kaynaklı bir sorun olduğunu, yapabileceğini fakat bir süre sonra kapanıp açılmayabileceğini söyledi. Ben 300tl ye yaptırdım. Öbürsü gün açılmadı. Çöp oldu. Şuan yeni laptop kullanıyorum.
Ekran kartını servise gönderebilirsin. Technopatte bu sorunla alakalı başka sorularda var. Onlarada göz at derim. Recep Baltaşın cevap verdiği soru var.

Ekran kartı sürücülerini en son sürümüne yükselttim, şu an bir problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…