AMD'nin 6000 serisinden beklentileriniz

Makaleler
20
Ben inanıyorum ya NVIDIA'yi geçecek kadar büyük bir adım attıklarına neden mi? Açıklayay... Pardon siyah ekran yedim geldim şu an ne diyordum?
Şaka bir yana sizce AMD çözecek mi bu sorunlarını?
Yazılıma önem verirse ve de iyi bir fiyattan koyarsa AMD'ye güveniyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu seri hakkında?

Not: Evet paramız yok, evet alamayacağız, ben de alamayacağım, gelip de bu tarz yorumlar yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben inanıyorum ya NVIDIA'yi geçecek kadar büyük bir adım attıklarına neden mi? Açıklayay... Pardon siyah ekran yedim geldim şu an ne diyordum?
Şaka bir yana sizce AMD çözecek mi bu sorunlarını?

Not: Evet paramız yok, evet alamayacağız, ben de alamayacağım, gelip de bu tarz yorumlar yapmayın.

Artık bende ön yargı oluştu. RX ekran kartı duyunca biraz ayrımcılık yapıyorum, umarım düzeltirler sorunları.

şaka bir yana sizce AMD çözecek mi bu sorunlarını?

İşlemci çok başarılılar ancak ekran kartını bilemiyorum.

Temelde aradığım şeyler: Rekabetçi fiyatlar, sürücülerin sorunsuz çalışması, ışın izleme teknolojisi gibi yeniliklerin dahil edilmesi. Ön yargı beslemek istemiyorum ama temiz bir deneyim sunmak zorundalar. Kullanıcılar "Bu doğru sürücü mü? Bu doğru Mhz mi? Bu doğru model mi?" diye sormamalı artık.

şaka bir yana sizce AMD çözecek mi bu sorunlarını?

Kartların özellikleri sızdı ve görünüşe göre bayağı iyi bir iş çıkarmış kendileri. Akıllarda 3 soru var şimdilik... Ray Tracing oerformansı nasıl olacak, driverleri nasıl olacak, DLSS karşısına bir şey getirecekler mi? Bu soruların cevaplarını 5 gün sonraki etkinlikte ve kartlar piyasaya çıktığında alacağız. Heyecanla bekliyoruz Event'i.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı