a7qq Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #1 Merhaba, fiyatı en fazla 950₺ olacak AMD bir işlemci çıkacak mı yakın zamanda?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2015 #2 Neden AMD? AMD'nin yeni performans serisi çıkarmasına zaman var. Skylake gibi canavarlar varken neden AMD? İntel'e yöneliniz. Son düzenleme: 30 Ağustos 2015
Neden AMD? AMD'nin yeni performans serisi çıkarmasına zaman var. Skylake gibi canavarlar varken neden AMD? İntel'e yöneliniz.
Oriente Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir 30 Ağustos 2015 #3 AMD yeni işlemcilerini 2016'da çıkartacak. Daha zaman var.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #4 Ne geleceği, AMD batmıyor muydu?
Diana Xiaowhein Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 66 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #5 Skylake varken AMD biraz şey kalıyor.
a7qq Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #6 İntel'e param yetmiyor.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #7 Silinen üye dedi: Ne geleceği, AMD batmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Ayıp ediyorsun ama... AMD işlemcilerini 2016'da çıkaracak. Bence beklemeyin. AMD taraftarı olarak Intel işlemci almanızı tavsiye ediyorum. 1 yıl bekleyecek vaktiniz yoksa tabii.
Silinen üye dedi: Ne geleceği, AMD batmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Ayıp ediyorsun ama... AMD işlemcilerini 2016'da çıkaracak. Bence beklemeyin. AMD taraftarı olarak Intel işlemci almanızı tavsiye ediyorum. 1 yıl bekleyecek vaktiniz yoksa tabii.
a7qq Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #8 Tuna Yücer dedi: Ayıp ediyorsun ama... AMD işlemcilerini 2016'da çıkaracak. Bence beklemeyin. AMD taraftarı olarak Intel işlemci almanızı tavsiye ediyorum. 1 yıl bekleyecek vaktiniz yoksa tabii. Genişletmek için tıkla... ben şu an çok para harcamadan FOXCONN A6GMV anakartıma takabileceğim ve darboğaz sorunumu düzeltcek bi işlemci alıp seneye anakartım ile birlikte amd nin yeni işlemcilerinden birini almayı düşünüyorum.Yani bekleyebilirim.
Tuna Yücer dedi: Ayıp ediyorsun ama... AMD işlemcilerini 2016'da çıkaracak. Bence beklemeyin. AMD taraftarı olarak Intel işlemci almanızı tavsiye ediyorum. 1 yıl bekleyecek vaktiniz yoksa tabii. Genişletmek için tıkla... ben şu an çok para harcamadan FOXCONN A6GMV anakartıma takabileceğim ve darboğaz sorunumu düzeltcek bi işlemci alıp seneye anakartım ile birlikte amd nin yeni işlemcilerinden birini almayı düşünüyorum.Yani bekleyebilirim.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #9 Anakartınız AM3+ işlemcileri desteklemiyor. 2. elden Phenom II X4 işlemci alabilirsin ama. Edit: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Anakartınız AM3+ işlemcileri desteklemiyor. 2. elden Phenom II X4 işlemci alabilirsin ama. Edit: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #10 Tuna Yücer dedi: Anakartınız AM3+ işlemcileri desteklemiyor. 2. elden Phenom II X4 işlemci alabilirsin ama. Edit: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Genişletmek için tıkla... Phenom II X6 nasıldır ? Zira benim anakartımda FX desteklemiyor ve Phenom II X4 veya X6 almayı düşünüyorum.
Tuna Yücer dedi: Anakartınız AM3+ işlemcileri desteklemiyor. 2. elden Phenom II X4 işlemci alabilirsin ama. Edit: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Genişletmek için tıkla... Phenom II X6 nasıldır ? Zira benim anakartımda FX desteklemiyor ve Phenom II X4 veya X6 almayı düşünüyorum.