Ameliyat dikişi alınırken çok acıtır mı?

Oğuuzz

Hectopat
Yer
Bursa
Merhaba iyi sosyaller ameliyat olalı 16 gün oldu serçe parmağımdan oldum. Parmakta küçük 3 ayrı mavi ipli dikiş var. Sabah aldırmaya gideceğim böyle abartı bir ağrı olur mu ya? Aldıranlar var mı veya ben mi abartıyorum acaba bu acı meselesini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikiş aldırma işleminden önce zaten çoğunlukla dikiş kendini bırakmış olur. Acı eşiğiniz çok düşük değilse endişelenmenize gerek yoktur.

Dikiş aldırma işleminden önce zaten çoğunlukla dikiş kendini bırakmış olur. Acı eşiğiniz çok düşük değilse endişelenmenize gerek yoktur.
biraz abartan biriyimdir .. dediğiiniz gibi krndini bırakmış ola bilir umarım acıyı ufak hıssederım

Merhaba, içiniz rahat olsun bir şey hissetmezsiniz bile. Benim kalçamdan 40'a yakın zımba aldılar onda bile acı duymadım.

Merhaba, içiniz rahat olsun bir şey hissetmezsiniz bile. Benim kalçamdan 40'a yakın zımba aldılar onda bile acı duymadım.
Umarım hocam.. Sizede geçmiş olsun aslında korkma sebebim geçirdiğim olay . parmaktaki tendonlar kopmuştu tekrar bırlestırdıler onlarda tekrar zarar görmusmudur dıye

Umarım hocam. Size de geçmiş olsun aslında korkma sebebim geçirdiğim olay. Parmaktaki tendonlar kopmuştu tekrar bırlestırdıler onlarda tekrar zarar görmus mudur diye.

Ben ayağımda vardı aldırdım emin ol en basit ve en ağrısız işlem bu geçmiş olsun.

Avcumun tam içindeki bir dikişi aldırmıştım ve sadece gıdıklanmıştım fazla hissetmezsiniz büyük ihtimal ben iplerin dokumun içinden çıkışını hissetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…