Merhaba iyi sosyaller ameliyat olalı 16 gün oldu serçe parmağımdan oldum. Parmakta küçük 3 ayrı mavi ipli dikiş var. Sabah aldırmaya gideceğim böyle abartı bir ağrı olur mu ya? Aldıranlar var mı veya ben mi abartıyorum acaba bu acı meselesini?
Merhaba iyi sosyaller ameliyat olalı 16 gün oldu serçe parmağımdan oldum. Parmakta küçük 3 ayrı mavi ipli dikiş var. Sabah aldırmaya gideceğim böyle abartı bir ağrı olur mu ya? Aldıranlar var mı veya ben mi abartıyorum acaba bu acı meselesini?
Umarım hocam.. Sizede geçmiş olsun aslında korkma sebebim geçirdiğim olay . parmaktaki tendonlar kopmuştu tekrar bırlestırdıler onlarda tekrar zarar görmusmudur dıye
Umarım hocam. Size de geçmiş olsun aslında korkma sebebim geçirdiğim olay. Parmaktaki tendonlar kopmuştu tekrar bırlestırdıler onlarda tekrar zarar görmus mudur diye.
Avcumun tam içindeki bir dikişi aldırmıştım ve sadece gıdıklanmıştım fazla hissetmezsiniz büyük ihtimal ben iplerin dokumun içinden çıkışını hissetmiştim