Ameliyat dikişi alınırken çok acıtır mı?

Oğuuzz

Hectopat
Yer
Bursa
Merhaba iyi sosyaller ameliyat olalı 16 gün oldu serçe parmağımdan oldum. Parmakta küçük 3 ayrı mavi ipli dikiş var. Sabah aldırmaya gideceğim böyle abartı bir ağrı olur mu ya? Aldıranlar var mı veya ben mi abartıyorum acaba bu acı meselesini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikiş aldırma işleminden önce zaten çoğunlukla dikiş kendini bırakmış olur. Acı eşiğiniz çok düşük değilse endişelenmenize gerek yoktur.

Merhaba iyi sosyaller ameliyat olalı 16 gün oldu serçe parmağımdan oldum. Parmakta küçük 3 ayrı mavi ipli dikiş var. Sabah aldırmaya gideceğim böyle abartı bir ağrı olur mu ya? Aldıranlar var mı veya ben mi abartıyorum acaba bu acı meselesini?
Merhaba, içiniz rahat olsun bir şey hissetmezsiniz bile. Benim kalçamdan 40'a yakın zımba aldılar onda bile acı duymadım.

Avcumun tam içindeki bir dikişi aldırmıştım ve sadece gıdıklanmıştım fazla hissetmezsiniz büyük ihtimal ben iplerin dokumun içinden çıkışını hissetmiştim :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı