Amerika'da hangi eyalette yaşanmalı?

Atlanta'da sakin bir yaşam bulamazsın.

Sakin bir yaşam için bence wyoming uygun bir eyalet.

Atlanta'da neden sakin bir hayat süremeyeyim ki hocam gayet de güzeldi aslında artı olarak wyoming aşırı soğuk ben ılıman yerleri seviyorum.

Atlanta'da neden sakin bir hayat süremeyeyim ki hocam gayet de güzeldi aslında artı olarak wyoming aşırı soğuk ben ılıman yerleri seviyorum.
Seattle da garip bir yer. Yazın ortalama 20 derece. Kışın eksilere kadar gelebiliyor fakat genelde gelmiyor.

Seattle da garip bir yer. Yazın ortalama 20 derece. Kışın eksilere kadar gelebiliyor fakat genelde gelmiyor.

Hocam galiba seattle bize uygun. Ama tabii ki de başka önerilere açığım. Zaten zaman bol.

Hocam peki yukarıda da belirttiğim gibi atlanta ve oklahoma için düşünceleriniz nelerdir ? @Hyuuga Neji

Hocam galiba seattle bize uygun. Ama tabii ki de başka önerilere açığım. Zaten zaman bol.

Hocam peki yukarıda da belirttiğim gibi atlanta ve oklahoma için düşünceleriniz nelerdir ? @Hyuuga Neji
Atlanta'da suç oranı çok yüksek. Oklahoma biraz daha az. Ama güzel yerler.

Amerika yerine Kanada'ya da bakabilirsiniz. Vancouver falan uygun olabilir sizin için.

Tamamen ne aradigina bagli. Ben 10 eyalette bulundum 3'unde yasadim, yasiyorum. Uygun ve rahat emlak sahibi olabilecegin yer Midwest eyaletleri, Missouri, Indiana, Ohio gibi. Guney eyaletlerini ben acikcasi onermiyorum cunku fakirlik ve suc orani guneyde cok yuksek ve gelir dusuk(Georgia'da yasadim rezillik). Su anda Florida ve Texas'a diger eyaletlerden goc var bu yuzden fiyatlar tavan yapmis durumda ayni sey su anda US News'a gore en iyi eyalet Utah icin de gecerli. Kanada'ya falan bakmayin emlak piyasasi problemli ve kalacak yer yok ortalama apartman $2700 olmus. California ve New York'a gitmeyin gidene artik keriz gozuyle bakiliyor.

Hocam ohioda columbus diye bir yer var oradan mı bahsediyorsunuz?

Yani Ohionun tam olarak neresi çünkü pek güvenli değil.

Ohio diger eyaletlere oranla genel olarak guvenli. Columbus ve cincinnati is imkanlarinin oldugu yerler. Guvenli yer istiyorsan parayi da veririm diyorsan New England'a gideceksin.

New England demek... Bir bakayım hocam beğenirsem geri dönüş yaparım.

Hocam çok mu pahalı bu arada?

Hocam benim istediğim gibi bir eyalet yok galiba Amerika'da. İstediklerim sakin bir yer şehir merkezine 20-25 dk huzurlu insanı iyi vergisi düşük iş imkanı olan ve ucuz bir yer evet çok zor ama yok mudur Amerika'da?
Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Kansas City'nin banliyöleri uygun is imkani da iyi ayni sekilde Louisville ve Cincinnati'de anlattigin gibi. Biraz da ne meslek ya da ne is yapacagina gore de degisir. Ornek olarak yazilimla ugrasan icin Austin Texas'ta uygun California'ya oranla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…