Amerika'da polis nasıl olunur?

Hayır aynı değil. İlk öncelikle vatandaşlık istemeyen departmanlar bulunuyor. Yeşil kart veya evlilik ile vatandaşlık alabilirsin. Amerika'da para karşılığı sadece vatandaşlık için evlenen kişiler var.
Para karsiligi evlilik yapip vatandaslik alman neredeyse imkansiz, buna guzel bir cozum buldular. 40 yil calisip yapsan belki alirsin. Cok zor diyeyim. Dusunme.
 
Para karsiligi evlilik yapip vatandaslik alman neredeyse imkansiz, buna guzel bir cozum buldular. 40 yil calisip yapsan belki alirsin. Cok zor diyeyim. Dusunme.

Eğer çözüm buldularsa yeşil kart veya çalış ve gez ( work and travel ) yöntemi ile Amerika'ya gidip daha sonra oradan durum değişikliği yapabilirsin.
 
Hayır gerekmiyor bazı departmanlar akademi öğrencilerine sponsor olabiliyor ve masraflarını karşılıyor

Tamam zaten sponsor olmadan o kadar parayı nereden bulacaksın ki? Oranları bile var bunun. Depertman ile ilişkin, yeteneklerin gibi hususlar üzerinden burs alacaksın.

Amerika'da sen iş kovalamıyorsun onlar seni seçiyor.

Türkiye'de gibi düşünüyorsunuz. Depertmandan istifa edip, yerel bir karakola iş başvurusuna gidebilirsiniz.

Bu sözcüğünüze'de katılmıyorum oldukça dostça davranıyorlar genellikle ve departmanlar Türklere büyük öncelik veriyor. Türklerin çevik ve güçlü olduklarını bildiklerinden.

Vatandaş değilsin. Terörist bile olabilirsin. Afkanistan üzerinden çıkıp buraya gelen birisini 3 ayda polis yapamayız. Bunu Amerika'ya yedirin. Yıllarca orada yaşamak zorundasın.

Ben çok araştırdım bu konuyu zamanında.
 
Carl G. adlı kişiye sorabilirsin. Kendisinin her meslekte deneyimi var. Şaka bir yana, elinden geleni yaptığın sürece inanıyorum ki istediğin yere varırsın.
 
PUBG oynarken biriyle konusmustum ABD vatandasi Turk. Torpille olunuyor demisti. Cevren cok genis olmasi lazim demisti. Ama o duz polis degil daha ust kidemli memur olmak istiyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı