W wpoernone Yoctopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Los Angeles'e gitmeyi planlıyorum. Hem gezmek hem de biraz İngilizcemi geliştirmek için. Sizce ortalama ne kadara patlar bu tatil bana?
Los Angeles'e gitmeyi planlıyorum. Hem gezmek hem de biraz İngilizcemi geliştirmek için. Sizce ortalama ne kadara patlar bu tatil bana?
yamankm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 1.733 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #2 Nasıl bir yerde kalmak istiyorsun? Vizen var mı? Hangi tarihler de gezmeyi planlıyorsun? Hiçbir detay vermeden ne kadara patlayacağını soruyorsun öncelikle vizen var mı? Eğer yok ise önce vize almayı araştır.
Nasıl bir yerde kalmak istiyorsun? Vizen var mı? Hangi tarihler de gezmeyi planlıyorsun? Hiçbir detay vermeden ne kadara patlayacağını soruyorsun öncelikle vizen var mı? Eğer yok ise önce vize almayı araştır.
W wpoernone Yoctopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 yamankm dedi: Nasıl bir yerde kalmak istiyorsun? Vizen var mı? Hangi tarihler de gezmeyi planlıyorsun? Hiçbir detay vermeden ne kadara patlayacağını soruyorsun öncelikle vizen var mı? Eğer yok ise önce vize almayı araştır. Genişletmek için tıkla... Alman pasaportum var muhtemelen ücret ödemiyorum, temmuz ayında gitmeyi planlıyorum ve temiz uyuyabileceğim bir yer benim için yeterli. Las vegasta yaklaşık 1 hafta 2 3 günde vegasta kalmak istiyorum bütçem yeterse.
yamankm dedi: Nasıl bir yerde kalmak istiyorsun? Vizen var mı? Hangi tarihler de gezmeyi planlıyorsun? Hiçbir detay vermeden ne kadara patlayacağını soruyorsun öncelikle vizen var mı? Eğer yok ise önce vize almayı araştır. Genişletmek için tıkla... Alman pasaportum var muhtemelen ücret ödemiyorum, temmuz ayında gitmeyi planlıyorum ve temiz uyuyabileceğim bir yer benim için yeterli. Las vegasta yaklaşık 1 hafta 2 3 günde vegasta kalmak istiyorum bütçem yeterse.