Godlikend
Decapat
Daha fazla
Ülkelere göre gerilim voltaj değerleri - Regülatörler, Varyak, Transformatörler
Ülkelere göre gerilim voltaj değerleri Şebeke gerilimi bir enerji iletim hattı ile son kullanıcılara iletilen gerilimin sayısal..guvenisregulator.com.trYandex Görsel
Yandex Görsel'de "topraklı fiş fiyatları" sorgusu için arama sonuçlarıwww.yandex.com.trYandex Görsel
Yandex Görsel'de "Üniversal fiş/priz adaptörü" sorgusu için arama sonuçlarıwww.yandex.com.tr
Ürünün etiketinde sadece 120-240 volt AC yazıyorsa Türkiye'de 220 volt/50 Hz şebekede kullanılabilir, sadece 110-120 volt yazıyorsa bu ürün ancak 220/110 volt üründen önceki düşürücü bir trafoyla kullanılabilir, aksi durumda cihaz yanar. Sadece 220 volt yazan ürünleri (voltaj 230-240 volt AC olabilir) tercih etmeniz bence çok daha iyisi olur. Üst linkteki dönüştürücü (İngiliz-Türk) ile bu ürün sorunsuz kullanılabilir diğer seçenek ise ürünü topraklı fişle F tipi topraklı bir fişle doğrudan değiştirebilmektir.
Not: İngiliz tipi topraklı fiş toprak hattını bu fişin ortasındaki metal çubukla oyuklu topraklı prizden (e tipi prizden) alıyor. F tipi topraklı priz ve fişlerde ise yanlardaki metal çıkıntılılarla toprak hattı alınmış oluyor. Kolay gelsin.
Merhaba iyi günler, ben de Amerika'dan bir laptop aldım ve adaptörün değerleri:
Specifications: Input: 100-240v 50-60Hz. Output voltage: 20v. Output current: 15a. Power: 300W. Connector: Yellow square tip.
Şeklinde, bunun için bir dönüştürücü alacağım dönüştürücünün veya başka bir şey almam gerekiyorsa değerleri ne olmalı yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: