Amerika'dan Apple Watch SE 2 almak mantıklı mı?

ysf8gg

Decapat
Daha fazla  
Apple Watch SE 2 almayı düşünüyorum. Alacağım model GPS olacak yani SIM kartla çalışmayacak ve yakın zamanda Amerika'ya gideceğim. Oradan almak daha mı mantıklı ve garanti açısından bir fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bildiğime göre garantide bir sorun olmuyor Türkiye'de neyse oda öyle oluyor diye biliyorum ama burada sormamışsın ama IPhone'larda aynı olmuyor galiba böyle biliyorum şu anda nedir bilemem.

Son düzenleme:
Amerika'da ne kadar kalacaksın? İnternetten mi alacaksın yoksa mağazaya gidip mi alacaksın?

Amerika'da 1 hafta kalacağım sonra ürünü Türkiye'ye getireceğim, ürünü Apple Store'dan alacağım internetten değil.

Amerika'da 1 hafta kalacağım sonra ürünü Türkiye'ye getireceğim, ürünü Apple Store'dan alacağım internetten değil.
Hangi eyalete gideceksin? Kalacağın yer belli ise https://www.bhphotovideo.com/ burdan sipariş verebilirsin daha ucuza gelir. New York'ta kalacaksan da doğrudan bu mağazadan alabilrsin. Manhattan'da, Central Park'a 20 dk yürüme mesafesinde.

Garanti olarak Amerika'da ürünler 1 yıl garantili olduğu için aynı garanti burda da 1 yıl geçerli. 1 yılın sonuda ürünün garantisi bitecek.

İndiana eyaletinden alacağım ve bir otelde kalacağım bahsettiğin siteden Online sipariş veriliyorsa otele sipariş veremeyebilirim ve 1 yıl garanti ile Türkiye'deki 2 yıl garanti tamamen aynı mı, şartları vs. ?

Otele sipariş verip resepsiyona teslim aldırtabilirsin. Bir sıkıntı olmaz.

Indiana'da %7 satış vergisi var. Onu da alacağın şeyin fiyatının üstüne eklemen lazım.

1 sene boyunca garantin Türkiye'deki ürünlerle devam ettiği gibi devam ediyor. Merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…