Amerika'dan Bilgisayar Parçaları Getirmek

Salgara

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 ay önce sizlere sordum ve yardımlarınız sonucunda bir laptop getirdim Amerika'dan. Tekrar Amerika'ya gideceğim bu sefer masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Kasa ve PSU getirmeyeceğim onları taşımak istemiyorum. Ama Ram, işlemci, ekran kartı, anakart, SSD getirmeyi planlıyorum. Ama bir sıkıntı olucak mı gümrükte bilemiyorum. Daha önce deneyimleyen arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrükte bir sıkıntı olmaz. Kutularını çıkarmak ve hepsini anakartın kutusu içinde toplamak daha iyi olur.

Gümrükte bir sıkıntı olmaz. Kutularını çıkarmak ve hepsini anakartın kutusu içinde toplamak daha iyi olur.
Parçaları güvenli paketlemeyi nasil yapacağımı hala düşünüyorum. Anakart kutusuna koymak iyi fikir gibi.

Ram, işlemci ve SSD cepte bile gelir. Anakart kutusuna da ekran kartını koyup, sarıp sarmalayıp bavula konulabilir.

Fikirleri değerlendireceğim teşekkür ederim. Gümrükte sıkıntı olmazsa gerisi hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…