Amerikalı bir PlayStation kullanıcısından fiyat etiketleri

Adamlar o PS 5'i maksimum bir ayda alabiliyorken zor Türkiye şartlarında rahat 5 ya da 6 ayda alırız. Oda çok zor ya 3000 TL maaş ile elimize başka bir şey alırız da neyse sinirlenmemeliyim.

Asgari ücretleri 2300 dolar. Asgari ücret alan kaç kişi var orada o da ayrı mesele zaten. Bizde asgari ücret 2300 konsol 8300. Coğrafya kaderdir.
 
Üstad liseyi beraber okuduğum bir arkadaşımın maddi durumlar iyi değildi. Instagram'da geziyorum bir baktım Mercedes arabaya binmiş falan dedim hayırdır kardeş piyango falan mı çıktı dedim almanyadayım akrabanın yanında onların arabası falan şaşırdım daha sonra ilk sorduğum soru şartlar nasıl Türkiye'ye göre çok iyi kanka bir şey diyemedim gerçekten acınacak haldeyiz.
 
Ya arkadaşım ne bekliyorsunuz. Her şeyde dışa bağımlı bir ülke olursak olacağı budur. Vergi falanda demeyin. Vergi olmasa bile kim alabilecek ki 4000TL ile üretim olmayan yer başkalarının ürettiğini almaya mecbur olur. Ha bir de vergi falan demeyin. Vergi ödemek bizim görevimiz ha onu kullananlar doğru kullanmıyorsa ileride hakkımızı alacağız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı