caresizlik
Centipat
Hap yutamıyorum. Doktor bununla birlikte grip ilacı ve parol da yazmıştı. Eczacı yutamıyorsa suda eritsin demiş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Prospektüsü açıp okudun mu da suda eritebilirsin diyorsun? Bir aç bak ne yazıyor.Eczacı sorun olmaz demişse içebilirsiniz. Bana kalırsa ikiye üçe bölüp öyle içerdim ama hapı.
Tek hapı ortadan kırıp yarısını bir bardakla diğer yarısını başka bir bardak suyla ama böldüğüm iki parçayı da aynı dozda alırdım yarısını sabah yarısını akşam alayım gibi bir çakallık yapmaya gerek yok.
suda eritmeye dair bir yazı yok ama eczacı ilaçları babama verirken" yutamıyorsa suda eritsin " demiş eğer bu ilacı suda eritmek tehlikeli olsaydı söylerdi diye düşündüm ama emin olamadımProspektüsü açıp okudun mu da suda eritebilirsin diyorsun? Bir aç bak ne yazıyor.
teşekkürler umarım sorun olmazÜstteki arkadaş benden daha bilgili ona güvenebilirsiniz. Bunu diyen eczacı da kaç sene eğitim almış sonuçta vardır bir bilgisi.
Farmakoloji mi aldın da bana ahkam kesiyorsun. Eczacı içebilirsin demiş. Hap büyükse ve kırılmaya müsaitse kırıp içebilir.Prospektüsü açıp okudun mu da suda eritebilirsin diyorsun? Bir aç bak ne yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.