Among Us oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba ne zamana Among Us girsem 20 saniye sonra oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor ne yapmam lazım? Steam desteğe sordum biz bir şey yapamayız dediler internetimde de sıkıntı yok. Peki ya neden böyle oluyor ve çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• among us.PNG
    among us.PNG
    132,1 KB · Görüntüleme: 1.306
Ben çözümünü buldum. Mesela bende maça girince "You disconnect from the server." diyordu ve çözümüne baktım bulamadım. Kendim denedim. Among Us'a sağ tık ile tıklıyorsunuz özellikleri açıyorsunuz, orada uyumluluk var oraya bastım. Sorun gidericiyi çalıştırdım ve bana bir ayar yaptı "Windows ve programı sına." dedi. Programa yani Among Us'a girdim ve oynadığımda beni atmadı. Sakın bu adımdan sonra sorun gidericiyi kapatmayın ileri deyin oradan yapılan değişiklikleri kaydede basın yani ayarları kaydedin sonra çıkın.

Ben çözümünü buldum. Mesela bende maça girince "You disconnect from the server." diyordu ve çözümüne baktım bulamadım. Kendim denedim. Among Us'a sağ tık ile tıklıyorsunuz özellikleri açıyorsunuz, orada uyumluluk var oraya bastım. Sorun gidericiyi çalıştırdım ve bana bir ayar yaptı "Windows ve programı sına." dedi. Programa yani Among Us'a girdim ve oynadığımda beni atmadı. Sakın bu adımdan sonra sorun gidericiyi kapatmayın ileri deyin oradan yapılan değişiklikleri kaydede basın yani ayarları kaydedin sonra çıkın.
Yanıtınız için teşekkürler fakat artık atmıyor. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı