Among Us'ta bile hile açan kişiler

Daha fazla  
Ne kadar değişik tipler var. Adam hile açıyor, isterse kendi İmpostor oluyor. İmpostor olan kişileri ispiyonluyor. Ne zevk alıyorlar onu da anlamıyorum. Dün o kadar maç içinden birisinde İmpostor olmuşum, daha kimseyi kesmemişim, Vente atlamamışım. Adam durduk yere oylama açıyor ve beni söylüyor. Ne kadar aptal insanlar var şu dünyada. Oynadığımız oyunu bile ciddiye alıp hile açıyorlar. 🙄

Bende tek başıma girmiştim. 5 kişlilk bir arkadaş grubuna denk gelmişim. Daha Cafe'den çıkmadan düğmeye bastılar birini attılar. Sonra diğeri bastı başkasını attılar bu şekilde en sonunda 6 kişi kaldık. Sonra yine bastılar bana küfür edip beni attılar asdsadsada yazıp easy yazıp durdular. Toxic oyuncular maalesef her yerde var.

Benim de bir arkadaşım açmıştı. Impostor yapıyor kendini oyun başlar başlamaz herkesi kesiyor saniyesinde oyun bitiyor, veya Crewmate olursa saniyesinde görevleri tamamlıyor. Nasıl zevk alıyorsa artık.
Ayrıca istedikleri kişiyi de oylatabiliyorlar. İlginç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı