MOV121009
Hectopat
Among Us'ta biraz önce oynadığım bir oyunda bir oyuncuya harbili, akılalmaz ve delice küfür ettim bu 1 değil 2 değil öyle böyle değil hayal edemezsiniz yani sizce bu durum sıkıntı çıkarır mı? Adam lobide isterseniz çıkın filan dedi diğerlerine benim onunla işim var falan diye. Peşini cehenneme kadar bırakmayacağım filan dedi ben pardon özür dilerim desem de artık kabul edemem vs. dedi.
Adam Türk değil ama benim olduğumu ismimden dolayı anlamış olabilir. Bir LoL oyuncusunu katlayacak şekilde cümlelerdi bunlar sizce ciddi bir problem çıkar mı? Among Us'tan gerçekten beni bulma gibi bir durum olabilir mi çünkü GTA 5'te olmuştu önceden ama oradaki Türk'tü tabii. Among Us hesabını silme sırasına ekledim umarım harbi hırslı biri değildir.
Adam Türk değil ama benim olduğumu ismimden dolayı anlamış olabilir. Bir LoL oyuncusunu katlayacak şekilde cümlelerdi bunlar sizce ciddi bir problem çıkar mı? Among Us'tan gerçekten beni bulma gibi bir durum olabilir mi çünkü GTA 5'te olmuştu önceden ama oradaki Türk'tü tabii. Among Us hesabını silme sırasına ekledim umarım harbi hırslı biri değildir.
Son düzenleyen: Moderatör: