Hocam bizim okuldaki öğretmen Anadolu ve fen liselerinin artık okul ortalaması ile öğrenci almadığını söyledi doğru mu emin değilim bende lise sınavından pek bir şey beklemediğim için ortalama ile girecektim öğretmenin söylediği doğru mu?
Hocam bizim okuldaki öğretmen Anadolu ve fen liselerinin artık okul ortalaması ile öğrenci almadığını söyledi doğru mu emin değilim bende lise sınavından pek bir şey beklemediğim için ortalama ile girecektim öğretmenin söylediği doğru mu?
Sanmıyorum ortalama ile alan anadolu var almayan anadolu var sistemde bir değişiklik yok bildiğim kadarıylaHocam bizim okuldaki öğretmen Anadolu ve fen liselerinin artık okul ortalaması ile öğrenci almadığını söyledi doğru mu emin değilim bende lise sınavından pek bir şey beklemediğim için ortalama ile girecektim öğretmenin söylediği doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.