Anadolu lisesinden akşam lisesine geçilebilir mi?

Çiko1605

Hectopat
Daha fazla  
12.sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim geçen sene 12.sinifta okula gitmedim ve sınıf tekrarı yaptım açığa geçerim diye düşünüyordum ancak 2 sene sınıf tekrarı yapmam gerekiyormuş. Hem Anadolu'ya gitmek hem de bir sene daha kaybetmek istemediğimden böyle bir yol izlemeye karar verdim. Akşam lisesine geçmem mümkün mü? Bilen biri yardımcı olursan çok makbule geçer.

2 kere sınıf tekrarına kalmanız gerektiğini sanmıyorum. Ben 1 kere sınıf tekrarına kalıp geçtim. Yeni güncelleme geldiyse bilmiyorum.

Bizzat halk eğitim merkezine gittim 2 sene sınıf tekrarı olmadan açığa geçiş olmuyor sadece 9.sınıflar 1 sene tekrarla geçebiliyorlarmış.

Bizzat halk eğitim merkezine gittim 2 sene sınıf tekrarı olmadan açığa geçiş olmuyor sadece 9.sınıflar 1 sene tekrarla geçebiliyorlarmış.
Hocam biraz bakındım ama öyle bir madde görmedim. Belki bende sorun vardır bilmiyorum ama sırf oradaki bir memurun dediğine bakıp hareket etmeyin derim. Kafası karışmış olabilir veya bilgi eksikliği olabilir. Ben en son yönetmelik değiştiğinde 10. sınıfta kaldığımla geçtim. Daha da yönetmelik değişmemiş sanırım. İyice bir araştırmak gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı