Anadolu lisesinden mesleğe geçiş

Kendiminki dışında bir diploma görmediğim için kesin bir şey demek zor ama benim diplomamda yazanlar şöyle:
TÜRKİYE CUMHURİYETİ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
ANADOLU LİSESİ DİPLOMASI
T.C. Kimlik NoOkulun bulunduğu ilçe, il
Adı soyadıOkul numarası (mezuniyet yılının sonuna okul numarası eklenmiş)
Baba adıDiploma numarası
Ana adıDiploma tarihi
Doğum yeri ve tarihiDiploma güvenlik no (boş)
Program türü Anadolu Lisesi
Alanı / Dalı ALANI YOK (senin burada bilişim, elektrik elektronik ya da neyse o yazar)
Burası birleşik. Ayrı tablo oluşturdum iki sütunu birleştiremediğim için.
Diplomayı veren okul

Üst kısım aslında 3 sütun ama ilk sütun ortaya kadar geliyor sonradan fark ettim. İlk satır hariç. Üçüncü sütun da böyle.
Yabancı dil (E-okul'daki birinci yabancı dil dersin)
Diploma puanı
Öğrenim süresi (4 yıl demişler ama ben 5 yıl okudum )
Burada uzun bir sayı var. sanırım diploma güvenlik no bu.

Sonrasında aşağıda bu yazıyor:
X oğlu Y, Anadolu Lisesi öğrenimini 2017-2018 öğretim yılında başarı ile tamamladığından, bu diplomayı almaya hak kazanmıştır. (tarih)
Altta da müdür yardımcısı ve müdürün adı ve imzaları var.
Dışında klasik sertifika çerçevesi tarzı bir şey var.

Bu arada tablodaki isim kısımları normal, değer kısımları kalın yazılmıştı. O yüzden yazdıklarımı öyle yaptım.

Düzeltme: Burada tasarlarken tablo ne güzel ortadandı. Sonrasında bir güzel yamulttu.

Hocam meslekteki en zor dersler nedir ben makine teknolojisi düşünüyorum gidersem eğer.

Hocam meslekteki en zor dersler nedir ben makine teknolojisi düşünüyorum gidersem eğer.
Elektrik-Elektronik ve Makinede adamın pestilini çıkarırlar. 12. Sınıf EE Teknik öğrencisiyim. Teknik lisede daha az meslek dersimiz var. 14 saat endüstriyel bakım onarım dersimiz var. Onda da fabrikasyon devreleri kurup arıza tespiti veya devre kuruyoruz. Makineyi bilmiyorum ama o da Fizik dersi ağırlıklıdır.

Sen meslek olduğun için 20 saat üstü meslek dersi göreceksin. Geçmiş olsun.

Hocam ben sözel ağırlıklıyım sözel bir bölüm var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…