G Gürsey Femtopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #31 Efe Hamza Yılmaz dedi: Ben 11.sınıfın başında yaptım o yüzden gidemedim şimdi kayıtlar açılmıştır gidip bir sormanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sen ne zaman başvurmuştun peki tarih ne zamandı
Efe Hamza Yılmaz dedi: Ben 11.sınıfın başında yaptım o yüzden gidemedim şimdi kayıtlar açılmıştır gidip bir sormanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sen ne zaman başvurmuştun peki tarih ne zamandı
E Efe Hamza Yılmaz Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 385 21 Ağustos 2021 #32 Gürsey dedi: Sen ne zaman başvurmuştun peki tarih ne zamandı. Genişletmek için tıkla... 11.sınfıta bu zamanlar yapmıştım.
Gürsey dedi: Sen ne zaman başvurmuştun peki tarih ne zamandı. Genişletmek için tıkla... 11.sınfıta bu zamanlar yapmıştım.
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Ağustos 2021 #33 Hocam, 11.sınıfta nasıl geçebildiniz? Bildiğim kadarıyla 10.sınıfta veya alan seçiminden sonra belli bir sınıfa yerleşmeden önce geçmeniz gerekiyor. Ekleme: Önceki yorumunuzu şimdi gördüm...
Hocam, 11.sınıfta nasıl geçebildiniz? Bildiğim kadarıyla 10.sınıfta veya alan seçiminden sonra belli bir sınıfa yerleşmeden önce geçmeniz gerekiyor. Ekleme: Önceki yorumunuzu şimdi gördüm...