Anadolu lisesinden mesleki liseye geçebilir miyiz?

Dayak yerken kardeşim dediğim biri beni izliyor onunla küsmeli miyim?

Merhaba, ben yeni 9. sinifa geçtim, şu an Anadolu lisesindeyim ve derslerim kötü. Mesleğe geçmek istiyorum, geçme hakkım var mı?
geçebilirsin eğer derslerin iyi değilse düşünmeden geç kardeşim 4. yıl sonunda elinde kıytırık bir anadolu lisesi diplomasıyla ortada kalınca anlıyorsun meslek lisesinin kıymetini

Dayak yerken kardeşim dediğim biri beni izliyor onunla küsmeli miyim?

Yüzüne dahi bakmazdım şakasız kanka benim yaşadıklarım hala gözümün önüne gitmiyor şu an o anlarımı bir araya getirdim de beni izleyen bir arkadaşım olsaydı ve yakın bir arkadaşım olsaydı ciddi şekilde bir daha yüzüne bakmazdım sanırım ama en yakın arkadaşım o olduğundan da bilmiyorum tek o var gibi hareket etmeyin bence tavsiyem yüzüne bakmayın ben öyle yaptım çok kaybettim.

Finans ve muhasebe alanındayım.
Parmağımı kırdım dedin ya keşke benim gibi bir sınıfa sahip olsanız ortamda kavga falan yok ortam kaliteli ama şakalar fazla olduğu için yetişemiyorum senin yaşadıklarını ben 8'de yaşadım.

Arkadaşımın olduğu bir meslek lisesi var o şu an da grafik tasarımda çırak olarak gidiyor sanırım sınıfıda iyi sence gitsem nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…