Anakart baskı sonucunda ekran kartını algılamıyor

Ekolayzer27

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Sıhhiye
Merhaba arkadaşlar.

Soğutucumu değiştirdikten sonra ekran kartını oturtmak için zorladım biraz. Ekran kartı kilit klipsi çıktı yerinden. Baktım birazcık kırılmış. Ekran kartını oturtuyorum ama yine de anakart üzerinde ekran kartı takılı değil uyarı ışığı veriyor. Bu klipsin yenisini alsam çözüm olur mu? Yoksa anakart mı gitti?

Dosya Ekleri

• IMG_5078.jpeg
    IMG_5078.jpeg
    217,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5076.jpeg
    IMG_5076.jpeg
    207,1 KB · Görüntüleme: 34
O klipsin amacı baskı yapmaktan ziyade GPU'yu çıkmaması için tutmak kasayı yan yatırıp ekran kartını takıp çalıştırmayı dene o şekilde çalışmıyorsa anakart da arızalı olabilir GPU'da GPU'yu başka bir PC'de dene sorun yoksa anakart gitmiştir.

O klipsin amacı baskı yapmaktan ziyade GPU'yu çıkmaması için tutmak kasayı yan yatırıp ekran kartını takıp çalıştırmayı dene o şekilde çalışmıyorsa anakart da arızalı olabilir GPU'da GPU'yu başka bir PC'de dene sorun yoksa anakart gitmiştir.

Yan bir şekilde oturttum evet vidalarlada oturttum yine de ekran kartı takılı değil gibi anakartta uyarı ışığı yanıyor sanırım yuvası zarar gördü teşekkür ederim yorumun için dediğin gibi başka bir anakart bulup ekran kartını deneyeceğim.

Yuvayı maalesef bu hale getirmişim sadece yuvayı değiştirebiliyor muyuz yoksa ben yeni anakart bakayım mı?

Dosya Ekleri

• d368d617-7f1f-4e92-a940-55bd0e950289.jpeg
    d368d617-7f1f-4e92-a940-55bd0e950289.jpeg
    197,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı