Velametix Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 33 15 Haziran 2021 #1 İndirdiğim bir virüsten dolayı anakart bilgilerim bu şekilde kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim? BIOS güncelledim, birkaç bilgi eski halini aldı, bunlar dışında. Uzun süredir böyle. Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri s.PNG 3,5 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2021
İndirdiğim bir virüsten dolayı anakart bilgilerim bu şekilde kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim? BIOS güncelledim, birkaç bilgi eski halini aldı, bunlar dışında. Uzun süredir böyle. Yardımcı olabilir misiniz?
llsMaiL Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #2 Gücü kes BIOS pilini çıkartın 30sn sonra pili geri takabilirsin Açılışta yine F1/Del ile BIOS'a girmeniz ve ayarları kaydetmeniz gerekir. Artı 0 Eksi
Gücü kes BIOS pilini çıkartın 30sn sonra pili geri takabilirsin Açılışta yine F1/Del ile BIOS'a girmeniz ve ayarları kaydetmeniz gerekir.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Haziran 2021 #3 Spoofer kullandığınız için normal. Sistem bilgilerinizi değiştiriyor. Artı 0 Eksi
KS KS Velametix Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 33 16 Haziran 2021 #4 kerb dedi: Spoofer kullandığınız için normal. Sistem bilgilerinizi değiştiriyor. Genişletmek için tıkla... tamam eski haline cevirmek istiyorum Artı 0 Eksi
kerb dedi: Spoofer kullandığınız için normal. Sistem bilgilerinizi değiştiriyor. Genişletmek için tıkla... tamam eski haline cevirmek istiyorum