Emre KESLER
Megapat
Daha fazla
- RAM
- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO DDR5 6000MHz CL30
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 970 EVO Plus 500 GB M.2 NVMe 1.3 SSD
- Anakart
- MSI MPG X670E CARBON WIFI
- İşlemci
- AMD Ryzen 9 7950x
Merhaba,
Yeni bir sistem topluyorum. Sistem yük altında değilken videodaki gibi bir ses geliyor. Bu ses sürekli değil kısa kısa sinyal gibi geliyor. Sesin gelme sıklığı da çok değişken. 1 saat duymadığım da oluyor, 20 dakikada bir duyduğum da. Fakat yüksek yük durumundan sistem boşa geçtiğinde kesin oluyor. İşlemci tarafından geliyor ama MOSFET'lerden mi, su soğutmadan mı, yoksa direk işlemciden mi geliyor çözemedim.
Fikri olan var mı?
Video:
@Recep Baltaş selam. Soğutucu hariç AMD ECO Mode videosundaki sistemin benzeri. Siz böyle bir ses duydunuz mu?
Yeni bir sistem topluyorum. Sistem yük altında değilken videodaki gibi bir ses geliyor. Bu ses sürekli değil kısa kısa sinyal gibi geliyor. Sesin gelme sıklığı da çok değişken. 1 saat duymadığım da oluyor, 20 dakikada bir duyduğum da. Fakat yüksek yük durumundan sistem boşa geçtiğinde kesin oluyor. İşlemci tarafından geliyor ama MOSFET'lerden mi, su soğutmadan mı, yoksa direk işlemciden mi geliyor çözemedim.
Fikri olan var mı?
| Case | Phanteks Eclipse P500A DRGB |
| Mobo | MSI MPG X670E CARBON WIFI |
| CPU | AMD Ryzen 9 7950x |
| CPU Cooler | Arctic Liquid Freezer 2 360mm |
| Ram | GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO DDR5 6000MHz CL30 |
| PSU | FSP Hydro Ptm Pro 1200w 80+platinum HPT2-1200M |
| SSD | Samsung 970 EVO Plus 500 GB M.2 NVMe 1.3 SSD |
| GPU | - |
Video:
@Recep Baltaş selam. Soğutucu hariç AMD ECO Mode videosundaki sistemin benzeri. Siz böyle bir ses duydunuz mu?