Anakart değişimi sonrası sesin bozulması

mikeehrmantraut

Megapat
Merhaba arkadaşlar, MSI H97 GAMING 3 anakart satın aldım. Anakart değişiminden sonra bilgisayarımın sesi, az, boğuk ve inanılmaz bir şekilde basslı geliyor. Video ekleyecektim fakat Youtube'a eklediğim videoyu telefondan izledim ses oradan normal çıkıyor. Şu anda bilgisayarı bu yüzden kullanamıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, MSI H97 GAMING 3 anakart satın aldım. Anakart değişiminden sonra bilgisayarımın sesi, az, boğuk ve inanılmaz bir şekilde basslı geliyor. Video ekleyecektim fakat Youtube'a eklediğim videoyu telefondan izledim ses oradan normal çıkıyor. Şu anda bilgisayarı bu yüzden kullanamıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakart değişiminden sonra temiz Windows kuruldu mu?

Merhaba. Bakın, sesi onboard ses kartındaki bir dişi jaktan alıp yükseltme görevi yapan ses kuvvetlendiricili hoparlörlerle ilgili olarak, bu yeni anakartı satın aldıktan sonra gelişen sürpriz bir iç sıkıntı da olabilir. Değişik ses kuvvetlendirici pc hoparlörleriyle çıkan bu sesi ayrıca test ettiniz mi? Yeni satın alınan (Çok düşük ihtimalle kalite kontrolden hatalı olarak yanlışlıkla da geçmemişse eğer) bir anakartta ses kartı çipinin daha ilk kurulumda bu sıkıntıyı çıkarabileceğini doğrusu pek düşünemiyorum. Bence olmaması lazım. Jak bağlantı çıkışlarında bir hata, örneğin jak içinden (kapalı kablo bağlantılarında) istenmeyen kısa devreler, vb. olabilir mi, bu yönüyle de ayrıca iyice araştırmanız gereklidir. Anakartın onboard ses kartı çipinden hemen ve direk olarak da kuşkulanmayın derim. Ancak bu konudaki tüm gerekli kontrolleri yapmış iseniz siz daha iyi bilirsiniz. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı