Anakart değişimi sonrası Windows dosyaları yüklüyor ekranında kaldı

Lordcivciv

Femtopat
Bilgisayarimda PSU ve anakarti değiştirdim. Bilgisayari başlattım ve anakartin yaninda verilen CD'yi taktım. Windows dosyaları yüklüyor ekranında 20 dakikadir duruyor. Ne yapayim kapatayım mi bilgisayari?

Dosya Ekleri

• IMG_20201001_152636.jpg
    IMG_20201001_152636.jpg
    230,3 KB · Görüntüleme: 136
Bütün USB'leri sök RAM'leri tek tek dene ekran kartı varsa sök anakartın görüntü çıkışını kullanıp dene olmadı anakarı servise ver.
Tekrardan montaj yaptım düzeldi ama masaüstüne gelemiyorum, hep başlangıç onarma sayfasında kaliyor. Windows kurduracağım ama benim de yapabilcegim bir işlem için çok yüksek fiyat alacaklar :) Windows kurulmadan açılsaydi iyiydi.

Burada analatimi var evde kendin yaparsın kolay ben hiç götürmem onlara kendim atarım formatı Win98SE CD'den Boot eden ilk Windows olduğunu eski PC'de görmiştüm.

Burada analatimi var evde kendin yaparsın kolay ben hiç götürmem onlara kendim atarım formatı Win98SE CD'den Boot eden ilk Windows olduğunu eski PC'de görmiştüm.
İzledim kurulumu sağolasın. Aklima 2 şey takıldı. Ben windows7 kullaniyordum. Win7 kursam ve kurarken eski dosyaları Windows.old dosyasinda tutabilir miyim? Ya da win7 değilde win10 kursam eski win7 dosyalarini kurulum yaparken tutabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı