Lordcivciv
Femtopat
Son bir sorum daha olacakO Windows ile alakalı değil o yüzden düzelmez; ekran kartınız ile RAM'lerle veya işlemciyle ilgili olabilir.
Bilgisayar tamamen açılıp masaüstüne gelmiyor nasil aldirabilirim kiO zaman onları gösterip başka bir yere aldırman gerekecek harici bir diske ya da ikinci diskin varsa ona.
Şimdide ekrana görüntü gelmiyor mouse klavye ışıkları yanmiyor Windows kurunca düzelir değil mi?![]()
Tekrardan montaj yaptım düzeldi ama masaüstüne gelemiyorum, hep başlangıç onarma sayfasında kaliyor. Windows kurduracağım ama benim de yapabilcegim bir işlem için çok yüksek fiyat alacaklarBütün USB'leri sök RAM'leri tek tek dene ekran kartı varsa sök anakartın görüntü çıkışını kullanıp dene olmadı anakarı servise ver.
İzledim kurulumu sağolasın. Aklima 2 şey takıldı. Ben windows7 kullaniyordum. Win7 kursam ve kurarken eski dosyaları Windows.old dosyasinda tutabilir miyim? Ya da win7 değilde win10 kursam eski win7 dosyalarini kurulum yaparken tutabilir miyim?Burada analatimi var evde kendin yaparsın kolay ben hiç götürmem onlara kendim atarım formatı Win98SE CD'den Boot eden ilk Windows olduğunu eski PC'de görmiştüm.UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi
UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi Temiz bir Windows 10 kurulumu için en iyi yöntem olan UEFI kurulumu detaylıca anlatıyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla birlikte gelen çöp yazılımlardan kurtulmak, yeni aldığınız bilgisyara temiz bir kurulum yapmak ya da uzun...www.technopat.net
Tamamdir sagolasinD bölümü varsa orada kurulu ise biçimlendirmede D'ye dokunmazsan kalırlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.