Sistem özellikleri; E7500 işlemci(345FSB 3.81GHz overclock ile kullanıyorum) ASUS P5G41T-MLX anakart. G41 onboard ekran kartı RX 550 4 GB. 4 GB RAM. Önceden RX 550 sürücüsünü kurduğumda ekran görüntü kesiyor falan diyordum. Ama şimdi sorun apayrı bir boyutta. Şu anda ne onboard ne ekran kartı...
Nasıl test edilebiliyor. Windows üzerinden test edilebiliyor mu? Çünkü benim ekran kartı dediğiniz aynı sorun var belki VRAM ile alakalıdır. Ama olsaydı sürekli olurdu sorun gerçi.
Görüntü bozuk geliyor ise veya driver yükleyince siyah ekrana düşüyor ise çok yüksek ihtimal çip soğuk lehime düşmüştür, reballing işlemini yaptırmak gerekir.
Benim bir kartımda hem çipset hem arızalı 4-5 adet Vram vardı ama bozuk görüntü veriyordu ve Windows açılıyordu.
Görüntü bozuk geliyor ise veya driver yükleyince siyah ekrana düşüyor ise çok yüksek ihtimal çip soğuk lehime düşmüştür, reballing işlemini yaptırmak gerekir.
Benim bir kartımda hem çipset hem arızalı 4-5 adet VRAM vardı ama bozuk görüntü veriyordu ve Windows açılıyordu.
Yok bende öyle sorun yok. Ekran kartı açılırken sürücğ başlatılamıyor ve o konuda olan ekran çıkıyor. Karıncalı ekran gibi.
Ama görüntü olduğunda canavar gibi sorunsuz çalışıyor.
Yok bende öyle sorun yok. Ekran kartı açılırken sürücğ başlatılamıyor ve o konuda olan ekran çıkıyor. Karıncalı ekran gibi.