noname92 Megapat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 489 Çözümler 7 1 Eylül 2023 #1 Anakartın Ethernet portu çalışmıyordu. Ben de soldaki soketi aldım. Söktüğüm soketin içerisinde (sağda) işaretlediğim yer nedir ve ne işe yarar?
Anakartın Ethernet portu çalışmıyordu. Ben de soldaki soketi aldım. Söktüğüm soketin içerisinde (sağda) işaretlediğim yer nedir ve ne işe yarar?
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.543 Çözümler 18 1 Eylül 2023 #2 noname92 dedi: Eki Görüntüle 1926888 Anakartın Ethernet portu çalışmıyordu. Ben de soldaki soketi aldım. Söktüğüm soketin içerisinde (sağda) işaretlediğim yer nedir ve ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Karta yapıştırıcı dökmüşler hocam. Bu sayede donanım bozulmaz.
noname92 dedi: Eki Görüntüle 1926888 Anakartın Ethernet portu çalışmıyordu. Ben de soldaki soketi aldım. Söktüğüm soketin içerisinde (sağda) işaretlediğim yer nedir ve ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Karta yapıştırıcı dökmüşler hocam. Bu sayede donanım bozulmaz.
noname92 Megapat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 489 Çözümler 7 1 Eylül 2023 #3 Emin Dmr dedi: Karta yapıştırıcı dökmüşler hocam. Bu sayede donanım bozulmaz. Genişletmek için tıkla... onun farkındayım da içerisindeki bobin gibi şeyler nedir ne işe yarar?
Emin Dmr dedi: Karta yapıştırıcı dökmüşler hocam. Bu sayede donanım bozulmaz. Genişletmek için tıkla... onun farkındayım da içerisindeki bobin gibi şeyler nedir ne işe yarar?
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.543 Çözümler 18 1 Eylül 2023 #4 noname92 dedi: onun farkındayım da içerisindeki bobin gibi şeyler nedir ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Orasını tam bilmiyorum. Ama voltaj dengeleme vs. olabilir.
noname92 dedi: onun farkındayım da içerisindeki bobin gibi şeyler nedir ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Orasını tam bilmiyorum. Ama voltaj dengeleme vs. olabilir.