Anakart için ASUS-MSI-Gigabyte

Dark Blood

Hectopat
Ryzen 5 1600 12NM / RX 570 / 2x8GB DDR4 RAM için anakart araştırıyorum. 500-600 TL (Asus olursa 700 TL'e kadar) arası tavsiyede bulunabilir misiniz? Fiyat yüzünden mATX'ler daha uygun gibi duruyor, 2 RAM slot sıkıntı olur mu? O.C yapmayı pek düşünmüyorum. VRM soğutucular ne kadar önemli? Ekran kartım ASUS olduğu için ve teknik servisinden dolayı ASUS'a daha yakınım aslında. Prime B450M-K, A, Plus ve TUF B450M Plus arası fiyat farkları vermeye değer mi?

Bu aralıkda Gigabyte B450 Gaming X, Aorus ve ASRock B450M Pro4 de var aslında beğendiğim. Fakat Gigabyte bios ve teknik servis konusunda olumsuz yorumlar var. ASRock genelde ASUS'dan sonra gelir şeklinde yorumlar okudum.

Son düzenleme:
Şiddetle B450 Gaming X öneriyorum, anakart sistemin en önemli bileşenidir (PSU'dan sonra). Geleceğe dönük olarak ve yeterliliği ve incelemeleri ile bence F/P kralı B450 anakartıdır. B450M S2H gibi bir karta 420-450 TL vermektense 590TL'e Gaming X almak bana çok daha mantıklı geliyor. İnşallah kendim de alacağım R5 1600AF işlemci için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı