Anakart Işığı Yanıyor ama Görüntü Gelmiyor

ramazanTygn

Kilopat
Katılım
8 Mayıs 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba kasada anakart'takı ışık yanıyor. Pc'yi açmaya çalıştığımda en ufak tepki vermiyor. Pc aylık her parçamın garantisi var Vatanda toplamıştım. Çözüm bulamaz isem sabah kasayı alıp Vatana götüreceğim.
Anakart z87a
Asus 7870 e.karti
2x4gb Ram
I7 4770 islemci.
Problem kasayı temizledikten sonra oldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey olmuş olabilir. En azından bağlantıları kontrol edip, bütün kabloların sağlıklı bağlı olduğuna baktınız mı? Yerinden çıkmış gevşemiş olabilir. Birde RAM'lerin üstüne hafif bastırın yuvalarından çıkmış olabilir.
 
Ekran kartını yerinden çıkartıp geri taktim. Ram'i çıkartıp geri taktim. Bios pilini çıkarıp geri taktim. Takılı kabloların hepsinin üzerine biraz bastırarak gevşemiş ise oturmasını sağladim. Fakat sonuç alamadım.
 
Son olarak soğutucuyu da söküp işlemci soketini açarak, işlemcinin de sokete tam oturduğun dan emin olun. Daha önce yapmadıysanız da elinizi sürmeyin aldığınız yere götürün.
 
Vatana götüreyim sabah hallederler sanırım. Arızalı bir şey var ise de çıkartıp garantiye göndertirim. Teşekkür ederim ilgin için.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı