U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 27 Temmuz 2023 #1 Anakart İşlemci soketi kırık sistem çalışıyor ekran gelmiyor ve islemci azıcik ısınıyor.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Temmuz 2023 #2 uıop dedi: Anakart İşlemci soketi kırık sistem çalışıyor ekran gelmiyor ve islemci azıcik ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmayın öyle, kısadevre olmuştu bende aynı sorundan işlemci ölmüştü.
uıop dedi: Anakart İşlemci soketi kırık sistem çalışıyor ekran gelmiyor ve islemci azıcik ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmayın öyle, kısadevre olmuştu bende aynı sorundan işlemci ölmüştü.
tahm oynuyom Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1.165 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2023 #3 uıop dedi: Anakart işlemci soketi kırık sistem çalışıyor ekran gelmiyor ve islemci azıcik ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Garantiye yollayın hocam öyle kullanmak daha çok maddi hasarlara yol açabilir.
uıop dedi: Anakart işlemci soketi kırık sistem çalışıyor ekran gelmiyor ve islemci azıcik ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Garantiye yollayın hocam öyle kullanmak daha çok maddi hasarlara yol açabilir.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 27 Temmuz 2023 #4 tahm oynuyom dedi: Garantiye yollayın hocam öyle kullanmak daha çok maddi hasarlara yol açabilir. Genişletmek için tıkla... Eski sistem LGA 1156 pinin kırıldığı kesin tahm oynuyom dedi: Garantiye yollayın hocam öyle kullanmak daha çok maddi hasarlara yol açabilir. Genişletmek için tıkla... Eski sistem LGA 1156 pinin kırıldığı. ardanoir dedi: Kullanmayın öyle, kısadevre olmuştu bende aynı sorundan işlemci ölmüştü. Genişletmek için tıkla... Pin kırık sokette ondan açılmıyor kaç kere önceden kısa devre yasadim bu sefer soket PIN'i gitti.farkli işlemci ilede denedim
tahm oynuyom dedi: Garantiye yollayın hocam öyle kullanmak daha çok maddi hasarlara yol açabilir. Genişletmek için tıkla... Eski sistem LGA 1156 pinin kırıldığı kesin tahm oynuyom dedi: Garantiye yollayın hocam öyle kullanmak daha çok maddi hasarlara yol açabilir. Genişletmek için tıkla... Eski sistem LGA 1156 pinin kırıldığı. ardanoir dedi: Kullanmayın öyle, kısadevre olmuştu bende aynı sorundan işlemci ölmüştü. Genişletmek için tıkla... Pin kırık sokette ondan açılmıyor kaç kere önceden kısa devre yasadim bu sefer soket PIN'i gitti.farkli işlemci ilede denedim