KenanKaramanTheGoat Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 55 31 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Kasanın tozlarını alıyordum ve sonra şöyle kasayı kontrol edeyim derken anakart kablosuna elim çarptı ve elim kan ter içindeydi. Bu, anakarta zarar verir mi?
Merhaba. Kasanın tozlarını alıyordum ve sonra şöyle kasayı kontrol edeyim derken anakart kablosuna elim çarptı ve elim kan ter içindeydi. Bu, anakarta zarar verir mi?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #2 Çok fazla su gelmediyse bir şey olacağını sanmıyorum.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 31 Ağustos 2021 #3 Bakır kısımlara değmediyse birşey olmaz.
KenanKaramanTheGoat Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 55 31 Ağustos 2021 #4 start_system dedi: Bakır kısımlara değmediyse birşey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolarda bakır kısım yok MükreminT dedi: Çok fazla su gelmediyse bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... elim su içinde değildi hocam ter içindeydi ama öyle böyle değil yani. Son düzenleme: 31 Ağustos 2021
start_system dedi: Bakır kısımlara değmediyse birşey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolarda bakır kısım yok MükreminT dedi: Çok fazla su gelmediyse bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... elim su içinde değildi hocam ter içindeydi ama öyle böyle değil yani.