Anakart modelini öğrenme

Bu durumda ben size kasa üzerinde bulduğum tüm seri numaraları yollayayım.
Seri numaralarını veya benzer numaraları yazarsan olur ancak yanlış şeyleri vereceğinden dolayı resim çek diyoruz. Yani bu son yazım bir veri paylaşmadın 1.5 sayfadır :)

20170524_195723-1.jpg

İşte buyurun kasanın arkasında yer alan ibareler. Umarım bir işe yarar.

Resimde yazanlar dışında bir bilgiye ulaşamadım maalesef. Seri numarasından sürücüleri bile bulunmuyor.
Kasanın arkasında güvenlik etiketi varsa onu çıkartabilirsin yırtmadan sorun olmayacaktır. Anakart modelini öğrenip ne yapacaktın bu arada parça ekleyeceksen zaten açman gerekecek.

Doğru söylüyorsunuz ancak şuan nakit biriktirme aşamasındayım. Ekran kartı ve ram almayı düşünüyorum. Hangilerini alırsam hem ekonomik hem de sistem açısından daha iyi olur diye araştırıyordum. Ancak sizin sayenizde aidia64 te rapor çıkarmayı öğrendim, bu rapor ile anakrtımın pcı express 2.0 x16 portunun olduğunu, ram olarak maximum 32gb 1866mhz lik desteklediğini öğrendim. Yani gerekli olan her bilgi elde etmiş durumdayım. Şu anda her şey bana bağlı (yani biriktirme azmime). Umarım birkaç aya gerekli yükseltmeleri yapabilirim. Size her şey için teşekkür ediyorum. Zaman zaman saçmaladım. Siz buna rağmen sabrettiniz çok teşekkürler.

Konu bir bakıma çözülmüş oldu. Çözüldü.

Ben konuyu aslında BIOS güncellemeniz var mı onun için anakart modelini araştırıyordum ancak hiçbir bilgi vermemiş üretici, üretici denmez bunlara ya neyse...
İlk başta söyleseydin tam olarak amacını ben zaten yazacaktım. Neyse, parçaları aldığınızda anakart modelini yazın veya çekin BIOS güncellemesi var mı kontrol ederiz büyük ihtimal var çıkacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı