T TayLo58 Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Dostlar, ben hazır bir sistem aldim fakat anakartı kasaya takabileceğim konusunda endişelerim var. Sizce nereye götürebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Dostlar, ben hazır bir sistem aldim fakat anakartı kasaya takabileceğim konusunda endişelerim var. Sizce nereye götürebilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.124 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 24 Haziran 2024 #2 PC Toplama Rehberi Kendi PC'nizi oluşturmak için bilmeniz gereken her şeyi 2021 sürüm, güncel PC toplama rehberimiz ile anlatıyoruz. Eğer daha önce hayatınızda hiç PC www.technopat.net Artı 0 Eksi
PC Toplama Rehberi Kendi PC'nizi oluşturmak için bilmeniz gereken her şeyi 2021 sürüm, güncel PC toplama rehberimiz ile anlatıyoruz. Eğer daha önce hayatınızda hiç PC www.technopat.net
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.948 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 24 Haziran 2024 #3 TayLo58 dedi: Dostlar, ben hazır bir sistem aldim fakat anakartı kasaya takabileceğim konusunda endişelerim var. Sizce nereye götürebilirim? Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcısına götürebilirsin okuyamam yapamam diyorsan ama kullanma kılavuzunda montaj şeması olması gerek, 15 dakika sakin sakin sürer, bir tornavidaya bakıyor zaten. Artı 0 Eksi
TayLo58 dedi: Dostlar, ben hazır bir sistem aldim fakat anakartı kasaya takabileceğim konusunda endişelerim var. Sizce nereye götürebilirim? Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcısına götürebilirsin okuyamam yapamam diyorsan ama kullanma kılavuzunda montaj şeması olması gerek, 15 dakika sakin sakin sürer, bir tornavidaya bakıyor zaten.