Peki bilgisayarı açınca direk windows ve eski programlarım açıalcak mıdır ? Bilgisayara format atmayı düşünüyorum anakartı ve işlemciyi kurduktan sonra mı format atayım yoksa önce mi ?Montaj sırasında stok fan kullanılacaksa altına parmak bandırmayın zira fanlar macunlu gelir
Şaka bir yana sistemi doğru monte ettikten sonra sistem tanıma vs. işlemleri kendisi yapacağı için sizin yapmanız gereken bir şey kalmaz yükseltme ayaklarına işlemci ok yönüne ve fan montaj şekline dikkat etmeniz yeterlidir.
Peki bilgisayarı açınca direk Windows ve eski programlarım açıalacak mıdır? Bilgisayara format atmayı düşünüyorum anakartı ve işlemciyi kurduktan sonra mı format atayım yoksa önce mi?
İşlemci fanında termal macunlu bir şekilde geleceği kesin midir peki ? Boşuna termal macun satın almayayım. Alacağım işlemci AMD Ryzen 5 3600Eski sisteminiz Windows 64 Bit ise tüm programlarınız otomatik ayarlanacak ve çalışmaya devam edecektir herhangi bir format gereği yoktur fakat ben atmak istiyorum derseniz sistem montajı bittikten sonra format atmanız daha uygun ve sorunsuz olacaktır.
İşlemci fanında termal macunlu bir şekilde geleceği kesin midir peki? Boşuna termal macun satın almayayım. Alacağım işlemci AMD Ryzen 5 3600.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.