Anakart önerisi

Bütçe
22000

Seyit Yusuf

Decapat
Daha fazla  
Aşağıda gördüğünüz sistemi almak istiyorum. Kasayı MSI ile değiştireceğim. Fakat ayrıca anakartı da B450 yerine B550 ile değiştirmek istiyorum. Fakat bütçemi çok zorlamış olurum. Aradaki 1400+ TL farka değer mi? Ve eğer başka sistem önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim ve iyi Sosyaller.

Aşağıda gördüğünüz sistemi almak istiyorum. Kasayı MSI ile değiştireceğim. Fakat ayrıca anakartı da B450 yerine B550 ile değiştirmek istiyorum. Fakat bütçemi çok zorlamış olurum. Aradaki 1400+ TL farka değer mi? Ve eğer başka sistem önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim ve iyi Sosyaller.

Anakartı değiştirmenizin fazla lüzmu yok.

Kasayıda MSI yerine Vento yapabilirsiniz. Asus'un alt markası ve FSP güç kaynağı ile geliyor.

Bizim köyde anakarta işlemci parası verenlere deli diyorlar. Şaka bir yana Anakart alırken ucuza kaçın. Zaten en kötüsü olmasa da kötü anakartlar yetiyor.

Mesela fiyat/performans anakart markası olarak AsRock alınabilir. Tek sıkıntısı içindeki chip yavaş olduğundan bilgisayarın 5-10 saniye geç açılması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı