Elektriği kesmeyi unutmadan o işlemci pinini nazikçe düzeltmeyi dene. Galiba işlemci PIN'i demek istedin ama yok bu işlerden hiç anlamam dersen bir bilene yaptır. Ya da servise ver.
Elektriği kesmeyi unutmadan o işlemci pinini nazikçe düzeltmeyi dene. Galiba işlemci PIN'i demek istedin ama yok bu işlerden hiç anlamam dersen bir bilene yaptır. Ya da servise ver.
Kanka anakartın piniydi onuda şimdi düzelttim kürdanla başka soru soracaktım şimdi bilgisayarın işlemci fan ayağın 1 tanesi oturuyormu emin değilim diğer 3 ü oturuyor rahatça diğeri inide azcık bastırınca işlemci fanı takıyorum tam oturdumu emin değilim sallanmıyor ama sabit fan
Fan ayaklarının oturması için yeterince bastırman ve beraberinde çıt sesi gibi bir ses ile oturması gerekiyor. 1 tanesi bile oturmasa soğutmada sorunlar yaşama ihtimali var.
Fan ayaklarının oturması için yeterince bastırman ve beraberinde çıt sesi gibi bir ses ile oturması gerekiyor. 1 tanesi bile oturmasa soğutmada sorunlar yaşama ihtimali var.
Hepsinin ayakları sertçe bastırıp çıt sesi alıyorum ama 1 tane ayağı var o nedense çıt sesi çıkmıyor ama fan sımsıkı sallanmıyor şimdi pc format olduğu için ısısınada bakamıyorum
Uok kanka denedim olmuyor ama şöyle birşey var hiç ellemessem fan oynuyor bastırdığımda çıt sesi gelmiyor ama o zaman fan sabitleşiyor sadece çıt sesi yok
Intel stok fanların bir özelliği de fan ayaklarının çıkarılabiliyor olması. Yani onu çıkarıp diğeriyle değiştirebilirsin ya da aralarında yer değişikliği yaparsan çıt yapan yere geçebilir. Maksat emin olmak.