Çözüldü Anakart pinleri normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ltcolbaron41

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar BIOSTAR B650M Pro anakart bugün geldi. Önceki anakartimda pinler ile alakalı sorun yaşadığım için bu kez kullanmadan teyit etmek istedim pinler gorseldeki gibi normal mi? Sağ taraftaki pinler sola, soldaki pinler sağa doğru bakıyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20240921-WA0000.jpg
    IMG-20240921-WA0000.jpg
    302 KB · Görüntüleme: 43
Çözüm
Arkadaşlar BIOSTAR B650M Pro anakart bugün geldi. Önceki anakartimda pinler ile alakalı sorun yaşadığım için bu kez kullanmadan teyit etmek istedim pinler gorseldeki gibi normal mi? Sağ taraftaki pinler sola, soldaki pinler sağa doğru bakıyor.

Pinler sağlam hocam. En azından yamulmuş pin göremedim ben.

Pinler sağlam hocam. En azından yamulmuş pin göremedim ben.

Çözüm
Neden BIOSTAR alıyorsunuz? Uzak durulması gereken bir marka. Yamuk pin yok.
Hocam aldıktan sonra tecrübe edindim almış olduk bir kere. Anakart tecrübem yoktu pek. Bir önceki biostar anakart dram ışığı yanıp açılmıyordu. Servis yenisini gönderdi bunda da aynısı olursa artık iade veya farklı marka değişim isteyeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı