Anakart şase yaptı anakart değişimi oldu windows açmadı

Xenta

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Sistem Destek Uzmanı
Merhaba, benim bilgisayarım usb 3.0 girişinden şase yaptı ve anakart yandı ve bakıma yolladım garanti içinde olduğu için yeni anakart taktılar başka modelini herşey tamamlandığında windows ekranı gelip resetledi ve teknik servis kasanın üzerindeki usb girişlerini kulanamıyacağımı söyledi. Yeniden şase yaparmış benim sorum anakart şasede yandığı için ram ve ekran kartına zarar vermiş olabilir mi? Harddisklere falan zarar vermiş olabilir mi? Açıldığında bir ses gelmedi cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows logusu geliyor resetliyor sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Serviste denedik Windows logusun dan sonra yeniden başlattı. Anakart üzerindeki bileşenleri koruyan bir sistem varmıdır.

Yetkili kişi formatlanması gerekiyor dedi. sorun yok dedi ama benim merak ettiğim şase olduğunda diğer bileşenlere zarar vermişmidir.

Umarım olmuştur, korkum o benim bileşenlere zarar vermesi format atarım o sorun değil.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı