yusufemreaktas0 Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 DDR4 ve işlemcinin soketine göre seçeceğimi biliyorum ama BIOS falan var onları pek bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
DDR4 ve işlemcinin soketine göre seçeceğimi biliyorum ama BIOS falan var onları pek bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 19 Ekim 2020 #2 BIOS sorun olmaz İşlemci soket tipine göre seçmen yeterli. Yonga seti olayı var bir de OC yapacaksan daha üst yonga seti alman gerekebiliyor.
BIOS sorun olmaz İşlemci soket tipine göre seçmen yeterli. Yonga seti olayı var bir de OC yapacaksan daha üst yonga seti alman gerekebiliyor.
yusufemreaktas0 Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #3 Yonga seti olayı ne? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2020
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 19 Ekim 2020 #4 Eski bir video ama anlaman için izle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yonga setleri her sene değişir desek yalan olmaz.
Eski bir video ama anlaman için izle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yonga setleri her sene değişir desek yalan olmaz.
yusufemreaktas0 Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #5 isimsizkahraman dedi: Eski bir video ama anlaman için izle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yonga setleri her sene değişir desek yalan olmaz. Genişletmek için tıkla... teşşekkürler
isimsizkahraman dedi: Eski bir video ama anlaman için izle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yonga setleri her sene değişir desek yalan olmaz. Genişletmek için tıkla... teşşekkürler