Çözüldü Anakart ses çıkarıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün oyun oynarken bir anda bilgisayarım tamamen dondu ben de bilgisayarıma vurdum ve kapandı. Sonra açmaya çalıstığımda 2 saniye çalısıp kapanıyor ve bunu sürekli tekrar ediyordu. Ben de BIOS pilini söktüm ve geri taktım şimdi calışıyor fakat anakartımdan ses geliyor. Bunu nasıl çözebilirim? (çalışıyordan kastım kendini kapatmïyor şu an ekrana görüntü getirmeye calışıyorum fakat nafile.)

Çözüm
Şimdi sesi internetten arattım RAM hatası olduğunu öğrendim. RAM'ımı farklı slota taktım ve ses bu kez tekrardan gitti şu an tek sorunum görüntü alamıyorum. Görüntüyü nasıl alabilirim arkadaşlar?(HDMI ile bağlayabiliryorum sadece ve bazen HDMI'ın yerini değistirince kasanın görüntü vermediği oluyordu.)

Sorunu çözdüm, RAM'dan kaynaklanıyormuş. Slotu değiştirince düzeldi. Bilgisayarım şu an çalışıyor görüntü sorunuda gitti.
Buzzer ne oluyor?

Ses hala devam ediyor kapatım açtım görüntü gelmeyince, tekrardan başladı.

Anakartın üstünde sistemde herhangi bir sorun olduğunda öten minik bir hoparlör.

1662305455846.png

Şimdi sesi internetten arattım RAM hatası olduğunu öğrendim. RAM'ımı farklı slota taktım ve ses bu kez tekrardan gitti şu an tek sorunum görüntü alamıyorum. Görüntüyü nasıl alabilirim arkadaşlar?(HDMI ile bağlayabiliryorum sadece ve bazen HDMI'ın yerini değistirince kasanın görüntü vermediği oluyordu.)

Sorunu çözdüm, RAM'dan kaynaklanıyormuş. Slotu değiştirince düzeldi. Bilgisayarım şu an çalışıyor görüntü sorunuda gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı