Anakart soğutma bloğu takarken kıvılcım çıktı

Bir arkadas da vida dusurmustu mainboardin ustune ve kivilcim cikmisti. Ilerleyen iki ay icinde anakartinda ariza cikti.
Laptop mu
Bir arkadas da vida dusurmustu mainboardin ustune ve kivilcim cikmisti. Ilerleyen iki ay icinde anakartinda ariza cikti.
Lenovo vintage üzerinden sistem taraması da yaptım bir sorun yok aynı şekilde lenovo legion 5 kullanan bir kişinin de başına gelmiş onda da bir sorun yok vidanın düştüğü yere de bağlı.
 
Neyse bir şey olmaz herhalde 3 hafta geçti olayın üstünden gta 5 fivem felan oynadım bi sıkıntı yok lenovo vintageden de parça taraması yaptım düzgün herşey
 
Aynı problem bugün bende oldu sizde bir sıkıntı çıktı mı birkaç ay sonra.
Kanka ben 1 ay o şekilde kullanmıştım bir bilgisayarcıya sorduğumda ise kutupsuz kondansatör olduğunu söyledi ve değiştirmene gerek yok dedi fakat ben içim rahat etmediği için değiştirdim genede.
 
Kanka ben 1 ay o şekilde kullanmıştım bir bilgisayarcıya sorduğumda ise kutupsuz kondansatör olduğunu söyledi ve değiştirmene gerek yok dedi fakat ben içim rahat etmediği için değiştirdim gene de.

Normal bir bilgisayarciya mi gittin yoksa teknik desteğe falan mı 10k civarında bir laptop yaptırmazsam gözüme uyku girmez :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı