- Katılım
- 18 Mart 2018
- Mesajlar
- 6.682
- Çözümler
- 23
Ben duş ve anakart bu üçleme olmaz ise duş alamıyorum.(kısaca sevişiyoruz)
Bilmiyorum valla ben ekran kartımı tiner döküp siliyodum. Sonra acaba nasıl diye araştırdım bunu öğrendimTiner iletkendir. Çalışan anakarta dökersen duman edersin.
İyi geceler herkese selam.
Bilgisayarımı toplayalı 2 seneyi geçti. Genel bir temizlik yapmak istiyordum. YouTube'da eski bir bilgisayarı restore eden arkadaşın teki bütün elektronik devre içeren kartları sabunlu su ve fırça ile sürterek temizleyip kurutuyor. Aynı şeyi ekran kartında uygulayabilir miyim diyordum. Aslında ekran kartına yapmaya yemez çünkü bu aletler çok pahalı. Elimde ayrıca izopropil alkol var.
İzopropil alkol ve fırça ikilisini kullanarak ekran kartının soğutucu bölmesini çıkartıp temizlesem ekran kartına zarar verme ihtimali var mı?
Bu da söz ettiğim video:
Bahsettiğim işlemi dakika 12: 30'da yapmaya başlıyor. Sabunlu su diye salladım ama başka bir şey de olabilir ne olduğunu bilmiyorum.
Görünmeyen yerlere kaçan suyun kuruması günler alır...Banyoda yıkayıp, balkona asıp kurutabilirsin. Çok temiz bir işlem olur.
Şakasına yazdımGörünmeyen yerlere kaçan suyun kuruması günler alır...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.